Servisiramo motorna vozila već 25 godina…

Autoservis AE – Mehanika svoja je vrata prvi puta otvorio 1992 godine. U 25 godina kontinuiranog rada kroz naše su ruke prošle tisuće automobila gotovo svih marki i modela. Sve je krenulo od mehaničkih popravaka u maloj montažnoj garaži, a uz puno volje, truda i ulaganja kvaliteta usluga postala je prepoznatljiva te je razmjerno s tim rastao i opseg posla. Promjene na tržištu i tehnološki napredak u autoindustrijii potaknuli su nas da 2006 godine na listu usluga uvedemo i ugradnju te servisiranje autoplina, a nedugo zatim i servisiranje klimatizacijskih sustava na motornim vozilima. 

Servisiranje automobila već je četvrt stoljeća obiteljski posao koji pred nas često stavlja velike izazove. Iako su kvarovi i problemi naša svakodnevnica to nas ne obeshrabruje. Baš suprotno, to je ono što ovaj posao čini dinamičnim, a nas motivira, tjera da napredujemo i neprestano učimo kako bismo ostali konkurentni i ono najvažnije, kako bismo mogli učiniti sve što je u našoj moći da bi svaka komponenta Vašeg automobila (p)ostala ispravna i pouzdana!

 

Svjesni smo da predati ključ svog limenog ljubimca u ruke mehaničaru nije uvijek jednostavno i baš zbog toga komunikaciju uvijek nastojimo održavati otvorenom, a poslovanje transparentnim te na taj način opravdati ukazano povjerenje.


Za Vas danas radimo gotovo sve vrste mehaničkih popravaka, održavanje i popravke plinskih instalacija na automobilima, servisiranje autoklime, računalnu dijagnostiku, pripremu za tehnički pregled vozila i ekotest te prodaju, montažu i balansiranje autoguma. Za većinu usluga koje vršimo potrebno se unaprijed naručiti. Iznimka su punjenje autoklime, dijagnostika te jednostavniji mehanički  popravci.